Assortiment

Wij hebben een zeer ruim assortiment binnen en buitenplanten en daarnaast vele sfeerartikelen. Ook beschikken wij over een volwaardige bloembinderij met vakbekwame bloemisten. Zo kunnen wij bloemwerken maken voor elke gelegenheid.

Een deel van ons assortiment is hier online te vinden. Daarnaast kunt u onze snijbloemen, zaden, bollen en cadeubonnen direct online bestellen.

Aangezien het aanbod erg seizoensgebonden is, is niet alles op onze website te vinden. Kom daarom gerust langs voor inspiratie en advies!

Voor binnen

Alles om uw interieur te verfraaien! klik hier en bekijk ons assortiment online in onze webshop.

Voor buiten

Alles voor een prachtig buitenleven. Bekijk ons assortiment buitenproducten.

Snijbloemen, boeketten, rouwwerk

Snijbloemen, boeketten, rouwwerk

Onze vakbekwame bloemisten maken graag de mooiste creaties voor u voor elke gelegenheid. Er komt meerdere malen in de week  verse aanvoer van bloemen, dus bent u op zoek naar een mooi boeket, een bloemenabonnement, bloemen voor een trouwerij of rouwwerk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor de mogelijkheden op 0511 474976 of kijk in onze webshop direct online bestellen.

Bloembollen

Tuincentrum De Florahoek levert een mooi assortiment kwaliteits bloembollen in het najaar en voorjaar, niet alleen de standaard bollen maar ook bijvoorbeeld botanische en exclusieve bollen, tevens wordt er opgelet dat de bollen net een maatje dikker zijn dan de standaard dit zorgt ervoor dat de plant net iets steviger en sterker wordt.

Ook leuk als cadeau!

Waar andere ‘standaard’ producten al snel in de kast belanden, zullen bloembollen als geschenk een langdurig effect hebben. Bij het geven, bij het planten en natuurlijk vooral bij het bloeien van de prachtige bloemen.

Bloembollen
Ons assortiment
Webshop
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00u
Zaterdag: 9.00 – 17.00u
Zondag: 12.00-17.00u

Adresgegevens

De Florahoek
De Slachtedyk 8
9254 HE Hurdegaryp
T: 0511-474976
E: info@florahoek.com
KvK: 01086072

Webshop Winkel­wagen 0511-474976