Over De Florahoek

Tuincentrum De Florahoek is een tuincentrum met een groen hart, waar we nog echt de tijd nemen voor onze klanten!

Het tuincentrum bestaat uit een groot buitenterrein en een overdekt gedeelte, waar wij een actueel aanbod hebben voor uw tuin én huis. Daarnaast proberen we u zoveel mogelijk te laten beleven. Wij richten ons tuincentrum dan ook met de grootste zorg in.

Binnen is alles te vinden op het gebied van interieur, kamerplanten, snijbloemen, boeketten, potten, manden, kandelaars, lantaarns, cadeau-artikelen. Kortom: alles om uw interieur te verfraaien!

Een deel van ons assortiment staat in de webshop, maar voor het beste advies en de juiste inspiratie is een bezoek aan De Florahoek onmisbaar.

De Florahoek

  • Is een familiebedrijf dat sinds 1966 gevestigd is op de huidige lokatie aan de Slachtedijk 8 in Hurdegaryp (Hardegarijp), op slechts 6 kilometer afstand van Leeuwarden.
  • Heeft een oppervlakte van 22.000 m2, in een parkvorm aangelegd.
  • Verkoopt alles op het gebied van tuin en interieur, tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen, planten, verzorgingsmiddelen, binnen/buitenpotterie, vijverbenodigdheden en vele interieur en exterieur decoratie artikelen.
  • Heeft gepassioneerde vakbekwame medewerkers.
  • Heeft een grote overdekte winkel in een eigenwijze en eigentijdse stijl!
  • Trekt klanten uit de wijde omgeving Grou, Drachten, Harlingen, Dokkum, Kollum, Burgum, Leeuwarden, Groningen, Drenthe maar ook Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

Wekelijks op Omrop Fryslân

Sinds 2009 is Klaas ook te horen en te zien op Omrop Fryslân in het programma Op en Ut met Roelof Lousma en Jantine Weidenaar. Elke zaterdagochtend rond 10.30 uur neemt hij de laatste trends door en geeft tips voor de tuin die passen bij de tijd van het jaar.

Wekelijks op Omrop Fryslân

Voor groothandels

Bent u hovenier, woningstylist, klusbedrijf? Tuincentrum De Florahoek is gespecialiseerd in alles wat met tuin en interieur te maken heeft, en levert daardoor ook als groothandel! Uiteraard tegen groothandelsprijzen en in grote hoeveelheden mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Werken bij de Florahoek?

Tuincentrum De Florahoek groeit en is op zoek naar medewerkers verkoop tuinplanten, een vakbekwame bloembinder en weekendhulpen. Uren altijd in overleg, maar zeker ook op zondag.

Ken je iemand of ben jij degene die ons team wil versterken? Neem dan contact met ons op!

Werken bij de Florahoek?
Ons assortiment
Webshop
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00u
Zaterdag: 9.00 – 17.00u
Zondag: 12.00-17.00u

Adresgegevens

De Florahoek
De Slachtedyk 8
9254 HE Hurdegaryp
T: 0511-474976
E: info@florahoek.com
KvK: 01086072

Webshop Winkel­wagen 0511-474976